Listen to your heart, Ted 2, Insurgent


Listen to you heart, Ted 2 si Insurgent sunt filmele vazute de mine in ultima perioada si m-am gandit sa le fac un scurt review si desigur va recomand si voua aceste filme sa le urmariti.

Primul film este unul romantic dar plin de drama. Listen to your heart prezinta povestea unui tanar muzician care se indragosteste de o fata venita sa comande ceva de la cafeneaua unde lucra el. Intre acestia s-a format o legatura iar muzicianul nostru a continuat sa mentina aceasta legatura chiar daca fata de care s-a indragostit nu putea auzi cantecele lui inspirate chiar din dragostea lor.
Finalul este unul destul de tragic din punctul meu de vedere, dar daca o sa urmariti acest film veti intelege mai bine si o sa fie si mai interesant decat rezumatul prezentat mai sus.



Ted 2 este al doilea film din acest articol si ca prima parte este o comedie ce iti starneste rasul chiar daca ai avut o zi grea si esti deprimat. In aceasta parte Ted, ursuletul nazdravan, revine cu probleme noi, de oameni mari.
Acesta si-a gasit jumatatea si vrea sa-si intemeieze o familie insa din cauza ca el este doar un ursulet de plus se complica lucrurile si va incerca sa schimbe legile statului. Daca a reusit ramane doar de voi sa aflati uitandu-va la acest film.



Ultimul film este continuarea filmului Divergent. Tris si Four sunt vanati de catre Jeanine deoarece acestia au dat peste cap planurile liderului eruditilor in prima parte si mai mult de atat acestia sunt acei oameni care nu se incadreaza in nicio factiune din cele cinci ale societatii, fiind considerati o amenintare.
Acestia incearca sa gaseasca aliati printre membrii factiunilor dar si din randurile rebelilor fara factiune in timp ce Jeanine si armata sa cauta printre ruinile orasului si alti divergenti.
Simtindu-se vinovata de cele intamplate, Tris incerca sa afle secretul pe care parintii ei
l-au aparat cu pretul vietii si de aceea ea trebuie sa faca fata unor provocari pentru a afla adevarul despre trecutul si viitorul lumii in care traiesc.
Daca prima parte va placut sunt sigur ca si aceasta parte o sa va placa la fel de mult.


Vizionare placuta !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii