Now You See Me - review


Azi am hotarat sa fac o recenzie a unui film vazut cu 2 zile in urma care m-a atras complet in actiunea lui. Filmul se numeste "Now You See Me" sau il puteti gasi si in varianta "Jaful Perfect".

Filmul a aparut anul trecut (2013) iar genul acestuia este Thriller. Mai jos va prezint un scurt rezumat despre ce se intampla in acest film iar apoi depinde de voi daca doriti sa il vedeti asa cum trebuie.

Acest film prezinta povestea unei echipe faimoase de iluzionisti numita "Cei patru calareti". Acestia jefuiesc afaceristii corupti in timpul reprezentarilor sau a numerilor lor de magie si isi rasplatesc publicul cu banii furati.

Au facut cele mai tari numere de magine din oras si se pregateau sa dea cea mai mare lovitura dar sunt urmariti de un agent FBI care incearca sa ii prinda inainte de a da marea spargere dar iluzionistii sunt cu un pas inaintea lui.

Now You See Me se aseamana putin cu trilogia Ocean's. Daca in aceasta serie jafurile erau facute folosind tehnologia foarte dotata, in filmul nostru trucurile magice sunt armele ideale.

Filmul merita vazut si probabil la sfarsitul acestuia vei inerca sa faci unele trucuri aparute in film.

Now You See Me - Trailer

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. La cum ai vorbit despre el presimt o seara popcorn-movie sunday :) Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi si eu ... app mi.ai facut pofta de popcorn :)) vizionare placuta

      Ștergere