Back to school


A inceput luna septembrie si odata cu ea majoritatea oamenilor care sunt in concedii va trebui sa reinceapa serviciul, iar tinerii vin din vacanta pregatiti, sau nu, pentru un nou an scolar.

Odata cu sezonul de toamna se fac multe cumparaturi: schimbam garderoba, rechizite noi, etc. Parintii si tinerii asteapta sa vada care sunt noile "rechizite" pentru scoala, dar fata de acum 10 ani, rechizitele din ziua de azi sunt reprezentate de un telefon, o tableta sau un laptop.

Daca doriti sa cumparati "rechizite" de acest fel sunt sigur ca veti gasi multe magazine in domeniul IT si nu veti fi hotarat ce anume sa cumparati. Pentru asta eMag.ro va sare in ajutor cu oferta acestui sezon. Gasiti telefonul Samsung Galaxy SIII Neo 16Gb la un pret foarte accesibil sau poate doriti o Tableta Lenovo Tab 2 sau un Notebook HP 250 G4 Core i3 si 4GB memorie. Pentru a vede intreaga oferta click aici.

Noul sezon vine cu o vreme putin mai rece si multi dintre noi cautam haine potrivite pentru vremea de toamna. Hainele cautate de noi trebuie sa fie dragtute bineinteles, dar cel mai important trebuie sa fie confectionate din material de calitate si de multe ori ne inselam in privinta materialului deoarece acum sunt fel si fel de imitatii ale materialelor. In continuare aveti mai multe oferte de la magazinele partenere:
oferta 1 -> click aici, oferta 2 -> click aici, oferta 3 -> click aici

Desigur ca  nu putem merge la scoala doar cu telefonul si hainute noi... tot trebuie un caiet si un pix in geanta nu? Oferta de mai jos se adreseaza micutilor care abia pasesc cu emotii pentru prima data pragul scolii si de aceea trebuie sa le oferim de exemplu, un ghiozdanel frumos, vezi oferta aici.
Dar oferta ii cumprinde si pe cei care trec in gimnaziu si din cate mai stiu eu, le va trebui un dictionar pentru a invata mai usor limba straina din programa scolara, vedeti oferta aici.

Dragi parinti puteti sa va pregatiti copii de scoala stand in fata calculatorului si apasand cateva click-uri.

Cam astea fiind spuse, va urez succes in noul an scolar.

sursa imagine: Google.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii