Movie time (review filme)


Azi va prezint o alta lista cu 3 filme pe care le puteti viziona in acest week-end. Nu mai stau sa va plictisesc ci voi trece direct la recenziile filmelor.


Filmul I - 300: Rise of an Empire

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile.
Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti.



Filmul II - Pompeii

În 79 i.H. Milo este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia, frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt.
În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.



Filmul III - Need for Speed

Tobey Marshall, un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster, un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează.
Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune, iar singura modalitate de a reuşi este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă.


Sursa sinopsis: cinemagia.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii