Despre mine


Numele meu este Cornel (după cum se vede și în titlul blogului). M-am născut într-o zi însorită de vară prin ’97, din cate știu! Sunt de pe lângă orașul Roman dar acum locuiesc în Iași.

Scurt istoric:

La 7 anișori am văzut pentru prima dată "face to face" un calculator, după 3 ani urmând să-mi fac și prima adresă de email. Prin 2012 m-am hotărât să-mi deschid un blog, însă pe parcurs am renunțat apoi am reînceput să postez și tot asa, am trecut prin niște perioade mai dificile. Deocamdată sunt client blogspot deoarece nu știu exact dacă ar trebui să încep sa plătesc pentru un domeniu propriu și să mă țin de "blogăreală".

Hobby-uri:

Îmi place să joc fotbal, să mă joc cu creionul pe hârtie, îmi plac plimbările și ieșirile cu prietenii. Mă uit la filme de acțiune, mistere, romantice, SF, istorice, comedii, și ascult aproximativ toate genurile de muzică, iar recent mi-am descoperit o pasiune pentru domeniul foto-video.

Scriu când am idei și timp liber, iar articolele publicate au caracter subiectiv. Aici îmi exprim frustrările, gândurile și întamplarile mele.

Vrei sa afli mai multe despre mine? Lasă un comentariu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu