Despre mine


Numele meu este Cornel (dupa cum se vede si in titlul blogului). M-am născut într-o zi insorita de vara prin ’97, din cate știu! Locuiesc în apropiere de orasul Roman.


Scurt istoric:

La 7 anișori am vazut pentru prima data "face to face" un calculator, dupa 3 ani urmand sa-mi fac si  prima adresa de email. Prin 2012 m-am hotarat sa-mi deschid un blog, insa pe parcurs am renuntat apoi am reinceput sa postez si tot asa, am trecut prin niste perioade mai dificile. Deocamdata sunt client blogspot (platforma gratuita) deoarece nu știu exact dacă ar trebui sa încep sa plătesc pentru un domeniu respectiv host propriu și sa ma țin de "blogareala".

Hobby-uri:

Imi place sa joc fotbal, sa ma joc cu creionul pe hartie, imi plac plimbarile si iesirile cu prietenii. Ma uit la filme de actiune, mistere, romantice, S.F., istorice, comedii, si ascult aproximativ toate genurile de muzica.  Imi place sa fac poze si sa filmez diverse momente dar nu ma pot ocupa asa mult de acest hobby deoarece nu dispun de un aparat foto sau camera video profesionala.

Scriu cand am idei si timp liber, iar articolele publicate au caracter subiectiv. Aici imi exprim frustarile, gandurile si intamplarile mele.

Vrei sa afli mai multe despre mine? Lasa un comentariu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu