Blogăreala m-a pus pe gânduri


Salutare !

De mult timp nu am mai scris pe blogul meu, dar treaba asta este datorată unui factor pe care nici eu nu-l știu. Ciudat...și eu știu.

Azi m-am întâlnit cu câțiva colegi de facultate iar la conversația nostră și-a făcut apariția subiectul cu social media, online, afiliere, promovare respectiv blogăreală. Unul dintre aceștia încă mai activează în mediul online cu blogul lui și alte servicii de acest gen și mi-a amintit de mine când, dintr-o joacă, mi-am deschis și eu blogul și am început să postez (ce vremuri...)

După ce am terminat discuția și am ajuns în camera mea, am deschis laptopul și am intrat pe blog să văd ce mai este de capul lui. Am observat câteva ”defecțiuni tehnice” datorate unor actualizări de platforma celor de la blogspot dar astea sunt detalii ce ies din schemă pentru acest articol.

Colegii m-au întrebat de ce nu mai scriu pe blog iar eu, sincer să fiu,  nu am știut ce să le răspund mai exact. Acum mă gândesc să mă reapuc de scris articole și să intru înapoi în mediul online chiar dacă asta ar însemna să o iau de la început.

Treaba este că dacă m-aș apuca iar de blogăreală, cum îmi place mie să-i spun, nu știu cât timp aș avea deoarece pe langă facultate mai am și un mic job unde și acolo trebuie să mă implic, anume fotografia. Pot spune că de când am o pasiune pentru acest domeniu am avut ocazia să mă dezvolt personal, dar și în mediul online datorită blogului am avut ocazia să cunosc oameni minunați cu care am participat la conferințe de promovare.

Probabil ar fi o idee bună să redeschid blogul dar sigur această idee tot la un mic hobby va rămâne și nu știu dacă voi reuși să-mi mai aduc cititorii pe blog.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Bine ai făcut că ai revenit, dar ai foarte mult de muncă pentru perioada în care ai lipsit.

    Am 3 mici sfaturi pe care o să le las aici, iar altele pe care ți le spun față în față
    1. încearcă să spui multe lucruri în puține cuvinte
    http://www.alexscrie.ro/spui-mult-putine-cuvinte/

    2. cumpără un host și un domeniu. sau măcar un domeniu pe care să-l atașezi blogspotului. ești mult mai credibil când nu mai scrii pe free.

    3. dă mereu link când vorbești despre un alt blogger

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru sfaturi.. poate revin poate nu, pe blogăreală :))

      Ștergere
  2. Cunosc senzatia de "n-am mai scris de mult, nu stiu din ce cauza" :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez înțelegerea 😂😂 Dar uneori nu mai ştiu cum să imi fac timp pentru tot ce imi propun :(

      Ștergere
  3. De ce nu promovezi fotografia pe blog?! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt fotograf de eveniment. Dacă eram genul care mergeam prin lume să pozez anumite subiecte şi să le prezint, mai mergea să fac ce ai zis tu.
      Promovarea de evenimente o consider aşa: te uiți la tv la un film interesant şi la un moment dat, pauză de reclame.
      Sper ca ai înțeles ideea.

      Ștergere