Trei filme ce mi-au atras atentia


Saptamana aceasta am avut ocazia sa urmaresc trei filme la care am ramas placut surprins la final, sa zic asa. Astazi am ocazia sa postez pe blog o scurta descriere pentru cele trei filme.

Sa incepem cu primul film numit The Guest. Actiunea filmului este indreptata spre familia Peterson care se confruntă cu pierderea fiului lor în războiul din Afganistan. Încă îndureraţi de moartea acestuia, primesc vizita lui David Collins, un tânăr care se prezintă drept prieten al fiului decedat şi care reuşeşte imediat să se facă plăcut, în special de doamna şi domnul Peterson. La cererea celor doi, David îşi prelungeşte şederea, ajungând chiar să se facă indispensabil familiei. Curând însă, încep să aibă loc în oraş anumite evenimente dramatice, care ar putea să aibă legătură cu tânărul musafir al familiei Peterson.




Al doilea film este o drama. Camp X-Ray este numele filmul iar povestea acestuia o are in prin plan pe tânăra Amy Cole se înrolează în armată in speranţa de a scăpa din oraşul ei lipsit de perspective şi de a-şi deschide orizonturile. Ajunsă la închisoarea Guantanamo Bay, unde-şi va desfăşura misiunea, e dezamăgită să constate că activitatea ei se reduce la a avea grijă de deţinuţii închisorii, încarceraţi pentru diverse acte de terorism. Însă odată cu trecerea timpului, între Amy şi Ali, unul dintre deţinuţi, ia naştere o relaţie specială care va schimba convingerile tinerei despre guvernul american şi modul în care sunt trataţi deţinuţii.




Ultimul film este intitulat Southpaw si prezinta povestea fascinantă a lui Billy „The Great” Hope, deţinătorul actual al titlului de Campion Mondial de Box la Categoria Supergrea.
Billy Hope pare că le are pe toate: o carieră impresionantă, o soţie frumoasă şi iubitoare, o fiică adorabilă şi un stil de viaţă luxos. Însă când tragedia îi loveşte familia, iar managerul şi prietenul lui de-o viaţă îl părăsesc, Hope ajunge în cea mai grea situaţie din viaţa sa. În acel moment, îi cere ajutorul unui salvator improbabil, de la o sală de gimnastică de cartier: Tick Willis, un luptător pensionat, care acum îi antrenează pe cei mai duri boxeri amatori din oraş.
Cu viitorul său depinzând de îndrumarea şi tenacitatea lui Tick, Billy intră în cea mai grea luptă a vieţii sale, în vreme ce se străduieşte din răsputeri să fie iertat şi să recâştige încrederea celor pe care îi iubeşte.



Vizionare placuta!

Sursa imagine: Google.ro
Sursa sinopsis: Cinemagia.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii