Oferte speciale la aparte foto DSLR


Unii dintre noi au o viziune artistica, sa zic asa. Aceasta viziune este aratata de cele mai multe ori prin diverse fotografii.  Dar ca o fotografie sa fie artistica trebuie sa fie facuta de cu un aparat foto destul de bun.

Echipa F64 va pune la dispozitie cateva oferte speciale la unele aparate foto DSLR, atat pentru cei care doresc sa inceapa arta fotografiei cat si pentru cei care au destule cunostinte in acest domeniu.

Un exemplu de aparat foto DSLR ar fi Nikon D5200. Acesta a fost proiectat pentru a oferi celor aflati la inceputul drumului in arta fotografica sau celor care doresc un nou DSLR din gama medie, un aparat foto care sa incorporeze cele mai noi tehnologii Nikon, intr-un corp compact, cu ecran rabatabil, care permite fotografierea din unghiuri inedite. Senzorul CMOS de 24,1MP ofera imagini foarte detaliate, chiar si in conditii de iluminare dificila, sensibilitatea ISO fiind cuprinsa intre 100 si 6400 cu posibilitatea extinderii pana la echivalentul a ISO 25600.
* Pentru a vedea oferta click aici.

Canon EOS 100D este un aparat foto DSLR mic si usor, sensibil, cu functii complete. Aparatul ideal pentru a va documenta stilul de viata. Obtineti fotografii cu rezolutie de 18 megapixeli si filme Full HD oriunde mergeti si profitati de performante excelente chiar si in conditii de iluminare scazuta: sensibilitatea ISO maxima de 12800 (cu posibilitate de extindere la ISO 25600) ofera imagini pline de atomosfera, cu culori, tonuri s nuante superbe, cu zgomot de imagine foarte scazut.
* Pentru a vedea oferta click aici.

Mai multe oferte la aparate foto, obiective sau diverse echipamente, gasiti aici.

Împarte cu prietenii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu