Filme pentru o zi ploioasa


Din cauza vremii nu tocmai prietenoasa, saptamana trecuta mi-am facut timp sa ma uit la cateva filme pe care le voi prezenta in acest articol.

Primul film se numeste Cavemen iar actiunea acestuia gravitează in jurul unor someri care isi trăiesc viata intr-un depozit transformat in spatii de locuit in cartierul “Arts District” din centrul orasului Los Angeles. Somerii nostri sunt cativa tineri carora le place sa-si traiasca viata insa daca vom urmari filmul vom vedea ca dragostea adevarata sa zicem noi... exista.




Urmatorul film este intitulat Paper Town si prezinta o poveste despre maturizare, care se concentrează asupra lui Quentin si a enigmaticei sale vecine Margo, căreia ii plac atat de mult misterele, incat devine unul.
După ce il poartă printr-o aventură de o noapte prin oras, Margo dispare brusc -- lăsand in urmă indicii criptate pentru a fi descifrate de Quentin. Căutarea il poartă pe Quentin si pe prietenii săi intr-o aventură extraordinară, hilară, dar si emotionantă. In final, pentru a da de urma lui Margo, trebuie să inteleagă mai bine ce inseamnă adevărata prietenie -- si adevărata iubire.



Tomorowland este numele filmului al treilea si actiunea acestuia se petrece intr-un tinut fascinant si extrem de avansat din punct de vedere tehnologic si are in centru un bărbat de varstă mijlocie, care, pentru a salva Pămantul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se intoarce in Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe cand era copil, de către omul care si-a petrecut intreaga viată exploatand minunătiile tinutului in interes propriu.



Ultimul film o comedie de actiune si se numeste American Ultra. Acesta prezinta spune povestea lui Mike, un tip aparent ghinionist si nemotivat, a carui viata cu Phoebe, iubita sa cu care locuieste, este intoarsa pe dos pe neasteptate.
Fara sa stie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat „in asteptare”. Intr-o fractiune de secunda, cand trecutul sau secret se intoarce sa-l bantuie, Mike este aruncat in mijlocul unei operatiuni guvernamentale mortale si este fortat sa-si scoata la iveala eroul de actiune interior, pentru a supravietui.



In incheiere vreau sa va anunt ca a inceput sezonul 2 din serialul The Flash si sezonul  4 din serialul Arrow.

Vizionare placuta! 

Sursa sinopsis: Cinemagia.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii