Upgrade la Windows 10. Da sau nu ?


Ieri, cand am deschis laptopul, am primit o notificare de la microsoft. Aceasta notificare consta in faptul ca pot sa fac upgrade la windows 10 gratis.

Curiozitatea ma face sa schimb windows 8.1 care il folosesc momentan cu noua versiune, insa cativa prieteni m-au sfatui sa raman la versiunea actuala a sistemului meu de operare. Nu se merita sa fac schimbarea la windows 10 deoarece ar putea sa fi cam instabil la unele jocuri sau programe.

Le cam dau dreptate pentru ca asa am patit si la windows 8.1. Unele jocuri si programe nu prea erau compatibile si a trebuit sa caut si sa instalez diverse versiuni de pe internet.

Prin acest articol va cer si voua o parere despre noua versiune de windows si daca se merita sa fac upgrade la ea sau nu. A mai actualizat cineva sistemul de operare la windows 10? Cum se comporta?

Stiu ca unii dintre voi veti spune: "frate, instaleaza windows 7 ca e cel mai bun", nu va contrazic dar laptopul meu are drivere numai pentru windows 8 asa ca se exclude treaba asta.

Un raspuns de la voi mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc !

P.S: Imi cer scuze ca nu am mai postat in ultima vreme dar nu prea mai am timp deoarece mi-am gasit un mic job si trebuie sa imi aloc timpul liber mai mult la serviciu. 

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Eu folosesc Windows 10. Merita. Il voi lua cu licenta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru parerea ta!
      Ai intampinat vreo problema de compatibilitate la jocuri?

      Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=FuYtQGfORwY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezactivezi serviciul Cortona de la search si nu ai treaba, asa am gasit la cneva pe internet... si daca ar fi adevarat ca microsoft poate avea acces la hard disk-ul meu daca folosesc win 10, sincer nu ma deranjeaza ca nu am nimic ilegal in pc, nu sunt hacker... si totusi mi se pare o aberatie destul de mare treab asta .. singurul lucru care il stiu despre windows este vulnerabilitatea slaba in comparatie cu celelalte os cum ar fi linux sau mac os :D

      Ștergere