Blogger romascan?


Salut! Acest articol se adreseaza bloggerilor din orasul Roman (judetul Neamt) sau bloggerilor din apropiereaa acestui orasului.

Zilele trecute m-a contactat un prieten si mi-a propus o asociere la un proiect dezvoltat de el. Proiectul se numeste InterBlog si deocamdata se afla in constructie.

Acest proiect are scopul de a aduna mai multi bloggeri sub un singur domeniu. Fiecare blogger asociat cu acest proiect va avea propia lui categorie unde isi va publica articolele si va putea afisa propiul banner in categoria sa si inca se mai lucreaza la niste "aplicatii". Articolele nu au o tema anume, puteti scrie despre orice (tehnologie, pareri personale, tutoriale, review-uri, etc.)

Mi se pare destul de interesant acet proiect deoarece prin acesta poti face schimb de experienta cu alti bloggeri si daca proiectul va fi un succes, speram sa organizam si anumite converinte intre bloggerii parteneri.

De ce doar bloggeri din zona orasului Roman?
Avand in vedere ca eu locuiesc in apropiere, la fel ca prietenul meu, este mai usor sa ne intalnim sa dezvoltam anumite idei sau sa organizam anumite evenimente. Poate pe viitor vom deschide poarta si bloggerilor din alte orase.

Daca esti blogger romașcan sau inca nu ai un blog dar esti pasionat sa scri articole si esti din zona orasului Roman si doresti sa te alaturi, atunci il poti contacta pe autorul acestui proiect la adresa de email: silviu.madalyn[a]gmail.com

Împarte cu prietenii:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu