Bass Boost - Tutorial Windows 8.1


In acest tutorial o sa va arat ce setari trebuie sa faceti pentru a avea bass la sunetul de la laptop. Daca dorim sa ascultam muzica si nu avem niste boxe la indemana iar sunetul de la difuzorul notebook-ului nu are bass atunci acest tutorial ne va ajuta foarte mult.

Pasul 1:
Ne ducem in taskbar jos in coltul din dreapta unde este speaker-ul (acel difuzor de langa data si ora). Dam click dreapta pe iconita de acolo si vom selecta "Playback devices".
Pasul 2:
Se va deschide o fereastra (Sound) de unde va trebui sa selectam device-ul audio, in cazul meu Realtek High Definition Audio. Dupa ce am selectat device-ul dam click pe "Properties".


Pasul 3:
O fereastra noua se va deschide (Speakers Properties) si vom da click pe tab-ul "Enhancements". Din lista de acolo vom bifa "Equalizer" si mai in jos la "Setting", selectam "Bass" apoi din lista anterioara bifam si "Loudness Equalization".
Aceste doua efecte ne ajuta sa avem bass boost la difuzorul de la laptop.


Pasul 4 si cel mai important:
Tot din fereastra Speakers Properties, ne ducem la tab-ul "Advanced" si vom selecta cea mai mare calitate a sunetului, in cazul meu este de 24 bit, 192000 Hz (Studio Quality). Daca aveti si mai mare puteti selecta optiunea respectiva, depinde de laptop-ul dumneavoastra.
Bass-ul depinde si de puterea difuzorului de la laptop, la unele se aude foarte bine la altele poate nici nu se observa vreo schimbare. La notebook-ul meu, spre fericirea mea, se observa modificarile.
Sper ca acest tutorial va fost de ajutor.

Sursa imagine: Google.ro

Imparte cu prietenii:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu