Recomand laptop Acer


Mai jos va prezint un laptop Acer din seria Aspire E iar dupa parerea mea este un notebook foarte bun daca este sa vorbim despre raportul dintre calitate si pret.

Laptopul Acer Aspire E5-551G-823E are un aspect placut avand carcasa din plastic. Dispozitivul are o tastatura rigida si un touchpad de mare precizie cu control multi-toch pentru a inbunatati viteza si precizia.

Notebook-ul are un display de tip LCD LED in format HD cu o diagonala de 15.6 inch avand rezolutia de 1366x768 pixeli fiind numai bun pentru a viziona serialul preferat la calitate superioara. O caracteristica speciala a display-ul este cea antireflexi (Glare).

Acer Aspire E5-551G-823E dispune de un procesor quad-core AMD A8-7100 cu 4 nuclee avand frecventa de 1800 MHz iar prin tehnologia Turbo Boost ajunge la 3000 MHz. Acesta se aproprie de performantele oferite de un Core i5-4200U.
Laptopul are o memorie RAM decenta de 4 GB de tipul DDR3 ce ruleaza la frecventa de 1600 MHz, iar unitatea de stocarea este un HDD avand capacitatea de 1 TB.

Placa video este una din seria AMD Radeon R7 ce vine cu o memorie dedicata de 2 GB. AMD Radeon R7 M265 va ofera performante ridicate deoarece memoria de interfata este de 128 biti.

Porturile de conectivitatea sunt: doua porturi USB 2.0, unul USB 3.0, un port HDMI si un port VGA. Laptopul are o camera web HD, cititor de carduri, o baterie de 6 celule, insa acesta nu dispune de unitate optica. Unii zic ca in locul liber de la unitatea optica ar fi un slot pentru a conecta un SSD penru cei care isi doresc performante mai mari.

Acer Aspire E5-551G-823E vine cu sistemul de operare Linux dar se recomanda sa instalati Windows 8. Acest model de notebook este considerat un best buy de catre cumparatori.

Mai multe detalii legate de oferta acestui laptop gasiti AICI.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii