Cunostinta cu tableta Serioux S746TAB



Azi am facut si eu cunostinta cu o tableta a unui prieten si am decis sa ii fac un scurt review. Apoi sa trecem la oile noastre...

Un prim lucru despre aceasta tableta este pretul destul de mic (vezi pretul aici)
Are un design destul de dragut avand display-ul incadrat pe o banda de plastic neagra. Nu are butoane fizice home sau back acestea fiind inlocuite cu butoanele virtuale. In partea din fata pe langa ecranul propriu-zis se mai afla si o camera web de 0.3 MP.

Tableta Serioux S746TAB are o memorie RAM de 1024 MB si un procesor ARM Cortex de 1.2 GHz. Stocarea datelor se poate realiza pe memoria preinstalata de 4 GB sau pe un card memorie. 

La acest pret tableta Serioux S746TAB prezinta un display TFT LCD cu diagonala de 7 inch ce are integrata tehnologia Capacitive Multi-Touch 5 si o rezolutie de 800x480 (se putea si mai bine). Acest model de tableta se poate conecta la internet prin Wi-Fi sau un stick de net 3G.

Tableta Serioux S746TAB mai este dotata cu o iesire audio de 3.5 mm, un port HDMI si un port MiniUSB 2.0 si vine insotita cu un acumulatorul Li-Ion de 2200 mAh.

Sistemul de operare a tabletei Serioux S746TAB este Android Jelly Bean.

Concluzie: Aceasta tableta are lipsuri pe partea dotarilor, singurul lucru ce o scoate in evidenta ramane pretul. Recomand tableta Serioux S746TAB celor ce au nevoie de ea doar cateva ore pe zi sau este destul de buna pentru cadoul unui copil.

Vezi aici toate specificatiile tabletei Serioux S746TAB.

Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

  1. Ce-i românesc, e vai de capul lui. Oricum, mulțam de review. :P Sigur prețul e unul de sub 500 de lei.. Are rezoluția cât telefonul meu, care-i de 4 inch.. aiurea de mică.

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde pot lua firmware-ul ???!
    Am nevoie urgenta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu n-am gasit .....e o tableta proasta !
    Si serioux deasemena , cu site-ul lor ....n-au la nimic firmware...cel putin am vazut ca aceeasi tableta e sub brandul E-boda dar este firmware acolo...din pacte apare white screen.. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorry :(
      O tableta buna ar insemna una de la Samsung, Apple, Lg, Google, etc... celelalte firme sunt "stifturi" :D

      Ștergere
  4. Cum se poate reinstala sistemul pe o tableta Serioux S746TAB

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu... dar ar trebui sa fie vreo metoda cu cablu de date USB, ca si cum ai schimba firmware-ul la un telefon cred...

      Ștergere
  5. Salut am si eu o tableta modelul asta si cand o aprind imi apar in coltul din stanga sus doi pinguini stau o perioada dupa care dispar si apare scrisul cu android si ramane asa indiferent cat timp o lasi ia tot asa arata doar scrisul cu android pe mijlocul ei si atat.Pot sai mai fac ceva sau nu? Multumesc frumos si astept raspuns daca se poate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, probabil ai virusi care ingreuneaza functionarea ei. Din cate stiu, ar trebui sa fie o combinatie de butoane care sa te lase sa intri in root si de acolo sa o resetezi. Eu nu am avut probleme de acest gen. Daca nu, o poti duce la un service si sa intrebi acolo daca se mai poate face ceva.

      Ștergere